Geen producten (0)

Spanrubbers met haak

Spanrubbers met haak besteld u bij Spanrubbers.com. Spanrubbers zijn handige hulpmiddelen en worden gebruikt voor allerlei toepassingen maar vooral om ladingen vast te zetten. In de transportsector zijn deze rubbers daarom ook niet meer weg te denken. Onze spanrubbers beschikken over veel spankracht en hebben een diameter van 140 millimeter. Geheel uitgetrokken kan een lengte worden behaald tot 400 millimeter. In 'ontspannen toestand' bedraagt de lengte 230 millimeter. We schreven hiervoor dat spanrubbers met haak veel gebruikt worden in de transportsector maar deze handige hulpmiddelen zijn ook voor simpele alledaagse 'problemen' erg geschikt. Leest u maar eens met ons mee!Spanrubber of spanband?

Spanrubbers met haak hebben, dankzij het rubberen materiaal, een voordeel in vergelijking met spanbanden. Met spanbanden komt het namelijk wel eens voor dat ladingen worden beschadigd indien ze te strak worden aangespannen. Met spanrubbers zal dat niet snel gebeuren. 

Toepassingen van spanrubbers met haak

Spanrubbers met een haak hebben verschillende toepassingen. Dankzij de haak worden spanrubbers gebruikt voor allerlei eenvoudige toepassingen. Denk bijvoorbeeld aan het vastbinden van aanhangnetten over aanhangwagens of het vastmaken van spandoeken. Maar ook op de camping of op reis komen spanrubbers prima van pas.

Informatie over onze spanrubbers

De spanrubbers met haak in onze webshop beschikken over een stevige S-haak waarmee het vasthaken van objecten zonder problemen verloopt. Met een gewicht van maar 20 gram en een lengte van 230 millimeter (uitgerekt tot maximaal 400 millimeter) kan u deze groene spanrubbers gemakkelijk overal opbergen. Onze spanrubbers zijn onverslijtbaar, goedkoop en bovendien hoeft u niet uw huis uit om ze te bestellen!